لوازم يدکي کمپرسور باد


کمپرسور هاي باد ابزاري هستند که راهگشاي بسياري از کارهاي مشکل در صنعت مي باشد ولي به هر حال اين سيستم ها که مانند قلب مي تپند و بسياري از کارهاي صنعت را انجام مي دهند، ممکن است روزي معيوب شوند و کارايي خود را از دست بدهند. در هنگام انتخاب کمپرسور ها بايد حتما دقت شود که توسط شرکت هاي معتبر ساخته شده باشند و از کيفيت خوبي نيز برخوردار باشند تا در کوتاه مدت معيوب نشوند و نياز به تعمير اساسي پيدا نکنند، زيرا که هزينه هاي خيلي زيادي ممکن است متوجه خريدار گردد، از همه مهم تر اين است که کمپرسور باد انتخاب شده از خدمات پس از فروش مطمئن برخوردار باشد ولي به هر حال کمپرسورهاي باد بسته به نوع استفاده و شرايط نگهداري آن ها در کوتاه مدت و يا بلند مدت آسيب مي بينند و نياز به تعمير پيدا مي کنند و بايد قطعات سالم و با کيفيت جايگزين قطعات معيوب شوند. در هنگام تعمير بايد به اين نکته مهم توجه گردد که در انتخاب لوازم يدکي کمپرسور باد از لوازمي استفاده گردد که از استاندارد، کيفيت و دوام مطلوب برخوردار باشند تا مشتري بعد از مدت کوتاهي دوباره متقبل هزينه هاي تعمير و يا جايگزيني قطعات نشود. چنانچه کمپرسوري که خريداري مي شود ساخت ايران باشد لوازم يدکي آنها در بازار به وفور پيدا مي شود و چنانچه کمپرسوري که انتخاب مي نماييد ايراني نباشد و از خدمات پس از فروش مطمئن برخوردار نباشند، لوازم يدکي کمپرسور باد آنها ممکن است به سختي در بازار پيدا شود، پس بايد هنگام خريد کمپرسور باد به اين نکته حتما توجه کنيد. لوازم يدکي کمپرسور باد در بازار شامل موارد زير مي شود که در ادامه با آنها آشنا مي شويم:


مخزن:


در کمپرسورهاي باد، فضايي که براي فشرده سازي هوا استفاده مي شود، مخزن نام دارد که با توجه به ظرفيت و . در ابعاد مختلف ساخته مي شود.



 


 


مانومتر:


مانومتر قطعه اي مي باشد که براي اندازه گيري فشار هواي داخل مخزن بکار مي رود تا اپراتور از فشار داخل مخزن با خبر باشد.



تابلو سکوئنس


اين دستگاه در صورتي استفاده مي گردد که از چند کمپرسور بصورت همزمان استفاده گردد و براي کنترل و تنظيم فشار بسته به نوع استفاده از اين سيستم استفاده مي گردد.


شير تخليه


براي بالا بردن طول عمر مخزن فشرده سازي هوا، بايد در فواصل زماني منظم شير تخليه زير مخزن را باز نمود تا رطوبت و آب موجود در مخزن خارج گردد که اين کار هم موجب بالا رفتن عملکرد مخزن مي گردد و هم اينکه به بدنه مخزن آسيبي وارد نمي گردد.



پرشر سوئيچ


اين قطعه فشار باد داخل مخزن را کنترل مي نمايد، در صورتي که فشار داخل مخزن به حداکثر مقدار خود رسيد به کمپرسور فرمان مي دهد که خاموش گردد و در صورتي که فشار داخل مخزن به کمترين حد خود رسيد به کمپرسور فرمان خاموش شدن را صادر مي نمايد و هوا ساز خاموش مي گردد.



 


سوپاپ اطمينان


سوپاپ اطمينان يکي از با اهميت ترين موارد ايمني در بين لوازم يدکي کمپرسور باد مي باشد و مانع از ترکيدگي مخزن مي شود و در صورتي که پرشر سوئيچ معيوب شود، اين قطعه با مکانيزم مکانيکي خود در صورت افزايش فشار باد داخل مخزن، هواي آن را تخليه مي نمايد.


 


هوا


هوا در کمپرسور نقش تصفيه هواي ورودي به داخل کمپرسور (هوا ساز) را ايفا مي نمايد و از ورود آلودگي ها به داخل کمپرسور جلوگيري مي نمايد.


شير يکطرفه


يکي ديگر از لوازم يدکي کمپرسور باد، شير يکطرفه مي باشد که در کمپرسور هاي پيستوني کاربرد دارد و از برگشت هواي داخل مخزن ذخيره هواي فشرده به داخل سيلندر، ممانعت به عمل مي آورد.


چرخ کمپرسور


براي راحتي در حمل و نقل کمپرسور از چرخ در زير آن استفاده مي گردد.


هواساز


در بين لوازم يدکي کمپرسور باد، واحد هواساز مانند يک قلب مي تپد و هواي محيط بيرون را مکش مي کند و با فرايندي آن را متراکم و فشرده مي سازد و به محيط بيرون پس مي دهد.


الکترو موتور


الکتروموتور در بين لوازم يدکي کمپرسور باد در کمپرسور با دريافت انرژي الکتريکي، آن انرژي را به انرژي مکانيکي تبديل مي کند و اين انرژي مکانيکي توليد شده را به واحد هواساز منتقل مي کند.



انواع ميکرو براي کمپرسور باد


در بسيار از کمپرسور ها براي خنک کردن قسمت هواساز و يا خنک کردن هواي فشرده توليد شده به وسيله کمپرسور از آب و يا روغن استفاده مي نمايند. هنگام توليد هواي فشرده به وسيله کمپرسور ممکن است بخار آب، ذرات روغن و يا ذرات معلق در هواي محيط بيرون وارد مخزن گردند و به بدنه مخزن آسيب جدي بزنند. از اين جهت استفاده از انواع ميکرو براي کمپرسور باد با اهميت مي باشد و در فواصل زماني مشخص تعويض مي‌گردند. ميکرو داري دو بخش است، که بخش داخلي به صورت المنت مي باشد و همچنين هوزينگ که همان پوسته ميکرو نام دارد مي شود. المنت در داخل هوزينگ قرار مي گيرد و وظيفه جداسازي روغن را بر عهده دارد. در زير با انواع ميکرو براي کمپرسور باد آشنا مي شويم:


ميکرو اوليه


ميکرو اوليه يکي از انواع ميکرو براي کمپرسور باد مي باشد که ذرات معلق جامد نظير گرد و غبار بسيار ريز که  قطر آنها در حدود 1 ميکرون است را جدا مي کند و در خود نگه مي دارد.


 


ميکرو ثانويه


بعد از اينکه هواي خروجي کمپرسور از ميکرو اوليه عبور کرد، ذرات ريز روغن که قطري تا 01/0 ميکرون دارند را از هواي فشرده جدا مي کند.


ميکرو کربن


نوع ديگري از انواع ميکرو براي کمپرسور باد که براي تصفيه هواي فشرده شده بکار برده مي شود تا ذرات ريز هيدروکربني کند، ميکرو کربن نام دارد.


ميکرو بيولوژيکي


اين براي جداسازي کامل ذرات جامد و ميکرو ارگانيسم ها در هواي فشرده خارج شده از کمپرسور مورد استفاده قرار مي گيرد و اين نوع بيشتر براي مصارف دارويي، غذايي و بکار مي رود.


همانطور که مشاهده فرموديد در بخش بالا با انواع ميکرو براي کمپرسور باد و همين طور نحوه عملکرد آنها آشنا شديم، نکته اي که قابل تامل است اين است که با توجه به شرايط محيطي، اين ها بايد در مدت هاي زماني مشخص تعويض گردند تا به سيستم هواساز و بخش هاي ديگر آسيبي وارد نگردد.



 


دراير تبريدي کمپرسور باد (Air Dryer    )


براي جلوگيري از هر گونه آسيب و زنگ زدگي به تجهيزاتي که با هواي فشرده کار مي کنند لازم است از دراير تبريدي کمپرسور باد بعد از کمپرسور استفاده گردد تا ذرات آب موجود در هواي فشرده را جدا کند و آسيبي به تجهيزات نرساند. دراير تبريدي کمپرسور باد با فرايندي که دارد دماي هواي فشرده را تا 3 درجه کاهش مي دهد و با پايين آمدن دماي هوا، هواي فشرده که قابليت نگهداري رطوبت را در خودش ندارد، ذرات آب از هوا جدا مي گردند و هواي عاري از آب به تجهيزات بعدي منتقل مي گردد. نکته اي که در مورد انتخاب دراير تبريدي کمپرسور باد (Air Dryer   ) بايد دقت نماييم اين است که مقدار ماکزيمم فشاري که دراير تبريدي بايد داشته باشد از مقدار ماکزيمم فشار کمپرسور بايد حتما بيشتر باشد در صورتي که به اين نکته توجه نگردد و دراير با فشار کمتر نسبت به کمپرسور انتخاب شود، فشار خروجي از دراير نيز کمتر مي شود و بايد براي رسيدن به فشار مورد نظر، فشار کمپرسور را افزايش دهيد که در گذر زمان هم باعث اختلال در کمپرسور مي شود و هم هزينه برق زيادي را بايد متقبل شد.



نحوه عملکرد دراير تبريدي کمپرسور باد


دراير تبريدي کمپرسور باد با کاهش دماي هواي فشرده، عملکردي همچون يخچال دارد به اين صورت که هواي فشرده شده خروجي از کمپرسور که دماي بالايي دارد و حاوي بخار آب مي باشد وارد سيستم دراير تبريدي کمپرسور باد مي شود و اين سيستم با کاهش محسوس دما تا 3 درجه سانتيگراد، دماي هوا را کاهش مي دهد، و سپس بخار موجود در هوا را با فرايند تقطير به آب تبديل مي کند و از هواي فشرده جدا مي سازد و در مخزن جداگانه اي ذخيره مي گرداند و هواي فشرده را به همان مقدار دمايي که در ابتداي ورود داشت، بر مي گرداند و به تجهيزات بادي مورد نياز تحويل مي دهد.


انواع دراير تبريدي کمپرسور باد


دراير تبريدي گردشي


دراير تبريدي غير گردشي


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کمپرسور , ,هواي ,مخزن ,فشرده ,ميکرو ,هواي فشرده ,ميکرو ,لوازم يدکي ,تبريدي کمپرسور ,دراير تبريدي ,دراير تبريدي کمپرسور ,انواع ميکرو ,فروش مطمئن برخوردار
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دهمی Work دلتا دکور موفقیت در راستای خواسته های خود pay kar سپتیک تانک فایبرگلاس Megan Teresa Tony